Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

5 минути

Количество / Порция:
4 чаши / 1000 мл

Уред:
VitaMaxx> Разгледай детайли

Необходими продукти:
1 маруля (250 г)
1 саксийка босилек
1 краставица
1 голяма круша
100 мл вода

Приготвяне:

1. Отделете листата на марулята от стъблото. Измийте листата маруля, отцедете добре и накълцайте на едро. Откъснете листата босилек от растението заедно със стъблата, измийте ги, изтръскайте водата и ги накълцайте. Измийте краставицата и я нарежете на малки парченца. Измийте крушата, нарежете я на четири, отстранете сърцевината и нарежете на кубчета. Поставете в каната на VitaMaxx първо краставицата, след което крушата, босилека, марулята и най-накрая водата. Поставете капака със запушалка и натиснете здраво.

2. Настройте VitaMaxx на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките за около 180 секунди. Когато използвате притискача, процесът трае двойно по-малко. Изберете програма High Speed за VitaMaxx чрез бутона за бърз избор и я пуснете два пъти.

3. Изсипете Liquid Salad в четири чаши и поднесете.

Съвет от Bosch

Горчивите вещества в кората на краставицата и в стъблото на марулята помагат за прочистването на тялото от токсини. Ако горчивият вкус все пак не Ви харесва, можете да обелите краставицата и да премахнете стъблото на марулята.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар