Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

5 минути

Количество / Порция:
4 чаши / 1000 мл

Уред:
VitaPower > Разгледай детайли

Необходими продукти:
50 г диви билки (вижте съвета)
100 г градинска салата
½ краставица
200 g кайсии или ½ манго
300 мл кокосова вода

Приготвяне:

1. Измийте и отцедете дивите билки и градинската салата. Измийте половинките краставица и ги нарежете на малки парченца. Измийте кайсиите и ги нарежете на половинки. Премахнете костилките и нарежете половинките на кубчета. Поставете в каната на VitaPower първо краставицата, след което градинската салата, дивите билки и най-накрая кайсиите и кокосовата вода. Поставете капака със запушалка и натиснете здраво.

2. Настройте VitaPower на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките за около 180 секунди. Когато използвате притискача, процесът трае двойно по-малко. Изберете програма High Speed за VitaPower чрез бутона за бърз избор и я пуснете два пъти.

3. Изсипете Wild Warrior в четири чаши и поднесете.

Съвет от Bosch

Можете да закупите готова салата от диви билки. Ако искате сами да си ги наберете, може да комбинирате по-меки билки като звездица, седмолист или дива мента на вкус. По-горчивите билки, като глухарчето, или по-пикантните, като дивия кресон, придават по-богат вкус, но трябва да се използват в малки количества. По желание можете постепенно да увеличавате количеството диви билки в напитката.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар