Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

5 минути

Количество / Порция:
4 чаши / 1000 мл

Уред:
VitaPower > Разгледай детайли

Необходими продукти:
250 г манголд
1 манго
30 г корен джинджифил
150 g кубчета лед
200 мл вода

Приготвяне:

1. Измийте и отцедете манголда. Нарежете на тънки лентички. Обелете мангото. Отделете месестата част на мангото от костилката и нарежете на малки кубчета. Обелете джинджифила и го нарежете на тънки резенчета. Поставете в каната на VitaPower първо мангото, след което манголда, джинджифила, леда и най-накрая водата. Поставете капака със запушалка и натиснете здраво.

2. Настройте VitaPower на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките за около 180 секунди. Когато използвате притискача, процесът трае двойно по-малко. Изберете програма High Speed за VitaPower чрез бутона за бърз избор и я пуснете два пъти.

3. Изсипете Ginger Defense в четири чаши и поднесете.

Съвет от Bosch

Като цяло за това смути могат да се използват всякакви видове спанак или манголд, но зелените листа на манголда съдържат най-полезния вид хлорофил. Ако искате да използвате възможно най-голямо количество листа манголд в своето смути, подберете връзки с тънки стъбълца. Също така можете да закупите двойно количество манголд и да използвате само зелените части на листата. Отрежете стъблата; можете да ги сготвите на пара и да ги консумирате отделно.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар