Кухненски машини и роботи

Интелигентни кухненски машини и роботи с множество функции и аксесоари превръщат готвенето в лесно и забавно занимание. Те правят вече много повече от приготвянето на тесто и смес за кекс. С подходящите аксесоари можете да нарязвате месо, мелите съставки, приготвяте шейкове или смутита, нарязвате зеленчуци на кубчета, изстисквате вкусен сок от плодове и зеленчуци и дори да правите сладолед. Всички уреди впечатляват с модерен, но компактен дизайн, който пасва и на най-малката кухня.

Разгледай рецепти

Блендери

Блендери с мощни двигатели и високи обороти са надеждните помощници за смутита с натрошен лед и перфектно обработени ядки или замразени плодове, превърнати във вкусен шейк, както и изкушаващи крем-супи. А блендерът VitaMaxx предлага много повече: смесване при вакуумни условия с минимално окисление, което води до гладка текстура с по-малко мехурчета, по-малко слоеве и по-естествени цветове в сравнение с редовното смесване. Вакуумните смутита задържат до 5 пъти повече витамин С след 24 часа в сравнение с тези, приготвени с нормален блендер.

Разгледай рецепти

Блендери

Ние от BOSCH вярваме, че здравословната домашно приготвена храна трябва да бъде лесно достъпна за всеки. С тази идея разработваме нашата гама от блендери. За да бъде лесно и удобно на всеки да полага грижи за своята жизненост.

Разгледай рецепти

Сокоизстисвачки

Бавнооборотна сокоизтисквачка VitaExtract е най-нежнят начин за изстискване на сок, който запазва ценните хранителни вещества и витамини от плодовете, зеленчуците и билките. Центробежна сокоизстисквачка VitaJuice с висока производителност благодарение на острия нож, мощния мотор и различните степени на работа за твърди и меки плодове и зеленчуци. Или цитрус преса VitaStyle. Имаме всичко необходимо за здравословните напитки вкъщи.

Разгледай рецепти

Миксери / Пасатори

Мощни, ергономични, леки и красиви уреди за ежедневните кулинарни техники. Черешката на тортата: различните приставки, като тази за блендиране или вакуумната система за запечатване, превръщат пасаторите и миксерите на Bosch в многофункционални продукти. Лесни за съхранение и удобни за употреба, те работят като основен или допълващ кухненски уред.

Разгледай рецепти

Миксери / Пасатори

Практични и спестяващи място, пасаторите и мискери правят приготвянето на храна бързо, забавно и лесно. Лесни за съхранение и удобни за употреба, те работят като основен или допълващ кухненски уред.

Разгледай рецепти

Кафемашини и автомати

Интелигентните кафеавтомати VeroCup на Bosch разгръщат най-фините аромати и правят най-неустоимата пяна. Те разполагат с голям брой функции за приготвяне на перфектното еспресо, капучино или лате макиато. За пълна кафе-наслада оборудвахме и филтърните кафемашини с интелигентна технология и иновативни функции, като система за загряване и затопляне, с която не само приготвяте перфектно кафе, но и го поддържате при оптимална температура.

Разгледай рецепти

Мултикукър

Печене, запичане, варене, задушаване, готвене на пара, пържене, sous-vide готвене – всичко това комбинирано в един компактен уред: AutoCook. Без значение дали нямате много време, готварски опит или пространство – сега можете лесно и бързо да готвите по 16 различни начина. И то в 3 лесни стъпки: изберете програма, изберете времето за готвене, натиснете бутона за потвърждение – и сте готови!

Разгледай рецепти
месомелачка bosch

Месомелачки

Прясно месо за кюфтета, лазаня или тартар, зеленчуци за кюфтенца, сирене за кнедли, бадеми за сладкиши – нашите месомелачки смилат, режат или настъргват всяка храна,която ви е необходима.

Всеки уред е оборудван с режещи дискове и висококачествени ножове. Благодарение на многобройните аксесоари, месомелачката Bosch ви помага да приготвяш бързо ястия, дори и за най-големите партита.

Разгледай рецепти

Фурни

Без значение дали предпочитате да готвите на пара, да печете или задушавате, новата премиум Серия 8 на Bosch покрива всички кухненски умения. С обикновени и компактни фурни, вградени кафеавтомати, чекмеджета за затопляне и вградени микровълнови фурни – всичко това в един и същ зашеметяващ дизайн. Уредите задават нов стандарт в готвенето с различни иновативни функции като Air Fry – въздушно пържене във фурната, почти без мазнина и Steam Plus – при температура до 120°C, ястията се приготвят по-бързо и запазват още повече от витамините и хранителните си вещества. А благодарение на автоматичните настройки вече няма за какво да се притеснявате: просто изберете съответното ястие, което възнамерявате да приготвите и фурната ще се настрои на идеалния режим на нагряване и продължителност на готвене. Изкуственият интелект, управляван чрез приложението Home Connect предлага допълнителна подкрепа.

Разгледай рецепти
фурни bosch

Мултикукър

Печене, запичане, верене, задушаване, говене на пара, пържене, sous-vide готвене – всичко това комбинирано в един компактен уред: AutoCook. Без значение дали нямате много време, готварски опит или пространство –можете лесно и бързо да готвите.

Разгледай рецепти

Мултикукър

Печене, запичане, верене, задушаване, говене на пара, пържене, sous-vide готвене – всичко това комбинирано в един компактен уред: AutoCook. Без значение дали нямате много време, готварски опит или пространство –можете лесно и бързо да готвите.

Разгледай рецепти