Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

15 минути

Количество / Порция:
4 чаши / 800 мл

Уред:
VitaExtract > Разгледай детайли

Необходими продукти:
700 г малини (замразени)
1 ябълка (около 175 g)
2 моркова (около 125 g)
½ банан (около 100 g нето)
2 с.л. кленов сироп

Приготвяне:

1. Оставете малините да се размразят за около 1 час. Измийте ябълката и я нарежете на осминки. Измийте морковите, нарежете ги на половинки или четвъртинки по дължина, след което и напречно. Обелете банана и го нарежете на парчета от по 3 см.

2. Поставете едрия филтър в бавнооборотната сокоизстисквачка VitaExtract и я затворете. Преместете лостчето в централна позиция. Поставете съдовете за сок и за събиране на остатъци (пулпа) под съответните отвори. Затворете капака и включете уреда.

3. Постепенно поставете готовите плодове във фунията, като, ако искате, може да добавите и 3 с.л. спирулина на прах. Щом нивото на сока в уреда спре да се повишава, отворете капачето, за да може съдът за сок да се напълни. Повторете процедурата, докато изчерпате всички съставки.

4. Подсладете готовия Unicorn Berry Juice с кленов сироп.

Съвет от Bosch

Сините водорасли Спирулина са особено полезни за имунната система и се твърди, че предпазват тялото от свободни радикали. Синият сорт на това водорасло не само допринася с тези полезни свойства, но и служи за чудесен и напълно естествен оцветител.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар