Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

15 минути

Количество / Порция:
4 порции / 1000 мл

Уред:
VitaPower > Разгледай детайли

Необходими продукти:
3 портокала (около 400 g нето)
1 банан (около 150 g нето)
350 г белен ананас
½ ч.л. къри на прах
50 г сушени кайсии

Приготвяне:

1. Измийте портокалите с гореща вода и ги подсушете. Обелете портокалите и ги нарежете на едри кубчета. Обелете банана и го нарежете на едри парчета. Нарежете ананаса на едри парчета. Поставете първо портокалите в каната на SilentMixx/VitaBoost, след което добавете ананаса, банана, кайсиите и най-накрая кърито на прах. Поставете капака със запушалка и натиснете здраво.

2. Настройте SilentMixx на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките около 180 секунди. Ще се справите с процедурата двойно по-бързо, ако използвате и буталото. Ако използвате SilentMixx Pro, изберете програмата High Speed чрез бутона за бърз избор и я пуснете два пъти. Ако използвате VitaBoost, натиснете бутона за смути или настройте VitaBoost на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките около 90 секунди.

3. Налейте Sun of India в стъклени чаши и поднесете.

Съвет от Bosch

Фурмите често се използват като естествен подсладител в смутита. Една от причините за това е, че фурмите са евтини и широко разпространени в Калифорния, която е дом на много фитнес гурута и световноизвестни автори на готварски книги с фокус върху здравословния начин на живот. Разбира се, в различните краища на света могат да се използват и други сушени плодове. Сушените кайсии, ананас или смокини са също толкова подходящи.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар