![](https://tastyclub.bg/wp-content/uploads/2021/10/50297768102_a32eebd0d8_h.jpg)
![](https://tastyclub.bg/wp-content/uploads/2021/10/50297767797_91f647edda_h.jpg)
![](https://tastyclub.bg/wp-content/uploads/2021/10/50297611691_bc1be5b8cf_h.jpg)
![](https://tastyclub.bg/wp-content/uploads/2021/08/Icon-hat.png)
Рецепта от:
Елица Сърбева
Уред:
VitaMaxx > Разгледай детайли
Необходими продукти:
За чийзкейка
300 г крем сирене
150 г заквасена сметана
3 бр. големи яйца
2 с.л. царевично нишесте
5 с.л. суров сироп от агаве на DragonSuperfoods
За основата
150 г сурово кашу Био Класа
200 г фурми без костилка Био Класа
2 с.л. вода
Пресни плодове по избор
Приготвяне:
1. Изсипвате фурмите, ядките и водата в каната на блендера. Използвате функцията Pulse, за да смелите на малки парченца (в първото видео по-долу съм показала колко ситно смлях всичко).
2. Смлените ядки изсипвате във формата. Притискате с ръце към дъното, за да оформите основата.
3. Изливате 2 ч.ч. топла вода в каната и включвате на режим “Clean”. Изхвърете водата след това.
4. Отново в каната на блендера слагате яйцата, заквасената сметана, крем сиренето, нишестето и сиропа от агаве. Включвате на “Auto” и блендирате до хомогенна смес.
5. Изсипвате готовата чийз смес върху основата. Печете на водна баня около 40 минути.
6. Когато чийзкейкът е готов, извадете от фурната и оставете да изстине напълно на стайна температура, а след това приберете в хладилник за няколко часа.