Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

15 минути

Количество / Порция:
4 порции / 1000 мл

Уред:
VitaPower > Разгледай детайли

Необходими продукти:
1 портокал
400 г замразени боровинки или горски плодове
2-3 с.л. сироп от агаве
4 с.л. сини водорасли Спирулина
550 г кокосово кисело мляко

Приготвяне:

1. Измийте портокала с гореща вода и го подсушете. Обелете портокала и го нарежете на тънки резенчета. Оставете горските плодове да се размразят за около 20 минути. Първо изсипете 400 g кокосово кисело мляко в каната на SilentMixx/VitaBoost, а след това и сиропа от агаве, спирулината и най-накрая горските плодове. Поставете капака със запушалка и натиснете здраво.

2. Настройте SilentMixx на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките около 180 секунди. Ще се справите с процедурата двойно по-бързо, ако използвате и буталото. Ако използвате SilentMixx Pro, изберете програмата High Speed чрез бутона за бърз избор и я пуснете два пъти. Ако използвате VitaBoost, натиснете бутона за смути или настройте VitaBoost на най-висока мощност чрез въртящия се селектор и пасирайте добре съставките около 90 секунди.

3. Поставете резенчета лимон на дъното на чашите. Напълнете чашата с редуващи се слоеве от Blue Unicorn и от останалото кокосово кисело мляко и поднесете.

Съвет от Bosch

Сините водорасли Спирулина са особено полезни за имунната система и се твърди, че предпазват тялото от свободни радикали. Синият вид на това водорасло не само допринася с тези полезни свойства, но и служи за чудесен и напълно естествен оцветител.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар