Тесто за щрудел за приготвяне на щрудел

Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

4мин+1час

Уред:
Кухненски роботи> Разгледай детайли

Необходими продукти:
250 г брашно
1 щипка сол
3 с. л. растителна мазнина
1 с. л. оцет от бяло вино
125 мл топла вода

Приготвяне:

1. Използвайте приставката за месене, за да смесите всички продукти на минимална степен.

2. След това включете за около 2 минути на средна степен.

3. Поставете тестото в затоплена купа, покрийте го с фолио и го оставете да отлежи в продължение на 1 час.

4. След това продължете да изпълнявате рецептата по обичайния начин.

Съвет от Bosch

Направете супата малко по-хрупкава, като я сервирате с филийки чабата с големината на пръст, накъсани на малки хапки и запържени в зехтин. В тази супа вкусът на аспержите наистина се усеща, тъй като няма сметана, която да го отслаби.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Leave a Reply