Сос от цвекло и уасаби

Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

10-15мин

Количество / Порция:
4 порции

Уред:
Блендери> Разгледай детайли

Необходими продукти:
1 глава лук, обелена
½ връзка копър
4 с. л. каперси
250 г цвекло (сварено)
100 г фета сирене
50 г маскарпоне
50 г крем фреш
50 мл сметана
4 с. л. сироп от нар
1-2 ч. л. паста уасаби
2 с. л.оцет от бяло вино
сол
захар
пипер

Приготвяне:

1. Поставете универсалния нож Supercut в купата.

2. Накълцайте на ситно каперсите, обеления лук и копъра на импулсна степен.

3. Добавете нарязаното на едро цвекло и продължете да кълцате на максимална степен.

4. Добавете останалите продукти и ги смесете добре на максимална степен.

5. Подправете със сол, захар и пипер.

Съвет от Bosch

Този уасаби сос е подходящ за крекери, варени картофи или филе от херинга върху ръжен хляб.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар