Рецепта от:
BOSCH
Уред:
Кухненски машини MUM > Разгледай детайли
Необходими продукти:
500 г тиквички
1 глава лук
100 мл сметана
150 г крем Фраше
3 ч.л. къри
2 ч.л. сол
1 с.л. захар
1 ч.л. гранулиран бульон
2 жълтъка
смлян черен пипер
400 г риба треска
3 с.л. галета
Приготвяне:
1. Загрейте фурната на 180 градуса. Измийте тиквичките, обелете лука и ги прекарайте през резачката (с диска-ренде).
2. В купата за миксиране разбъркайте сметаната, крема Фраше, кърито, черния пипер, захарта, жълтъците и гранулирания бульон. Смесете с тиквичките и изсипете във форма за печене.
3. Нарежете треската на дебели парчета, поръсете със сол и черен пипер и поставете върху зеленчуците.
4. Поръсете отгоре с галета и печете във фурната 20 мин.
Съвет от Bosch
Към това ястие се препоръчва азиатски ароматен ориз.