пандишпанено тесто

Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

10 минути

Уред:
Кухненски роботи> Разгледай детайли

Необходими продукти:
3-4 яйца (средни)
3-4 с. л. гореща вода
150 г захар
1 пакет ванилова захар
150 г брашно
50 г нишесте
1 ч. л. бакпулвер

Приготвяне:

1. Разбийте яйцата, горещата вода, захарта и ваниловата захар с приставката за разбъркване за 5 минути на максимална степен, докато получите пухкава смес.

2. Смесете брашното, нишестето и бакпулвера в купа и добавете останалата смес през отвора на капака.

3. Разбъркайте за 1 минута на минимална степен.

4. След това продължете да изпълнявате рецептата по обичайния начин.

Съвет от Bosch

За да направите шоколадово пандишпаново тесто, добавете 2 с. л. какао на прах към брашното.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар