Рецепта от:
Creme de la Kremy
Уред:
Миксери> Разгледай детайли
Необходими продукти за форма 18см:
За блата:
250гр бисквити
100гр масло
За чийзкрема:
250мл животинска сметана
1-2с.л. пудра захар
400гр крема сирене
200гр разтопен бял шоколад
200гр малини
За ганаша:
100гр бял шоколад
50мл сметана
Приготвяне:
1. Смелете бисквитите с чопър и добавете към тях разтопеното масло.
2. Притиснете сместа на дъното на тавичка.
3. Разбийте сметаната с пудрата захар.
4. В отделна купа смесете крема сиренето и разтопения бял шоколад.
5. Добавете разбитата сметана към чийкрема и разбийте с миксер.
6. Добавете измитите и подсушени малини към чийз крема и разбъркайте добре.
7. Изсипете крема в тавичката, изравнете добре и приберете в хладилника за няколко часа или във фризера за час.
8. Пригответе ганаша като към белия шоколад прибавите горещата сметана и разбъркайте, докато се получи гладък и лъскав ганаш.
10. Украсете чийзкейка с белия ганаш и пресни плодове или с каквото желаете.