Домашна майонеза
Домашна майонеза
Домашна майонеза
Домашна майонеза

Рецепта от:

Елица Сърбева

Количество / Порция:
10 порции

Уред:
Пасатори> Разгледай детайли

Необходими продукти:
1бр яйце
½ ч.л. пушена морска сол
1ч.л. горчица
~ 200-250 мл. олио

Приготвяне:

1. Чукнете яйцето в купата на чопъра. Добавете солта, горчицата и 50-60 мл. от олиото. Включете чопъра на максимална скорост за около 10 секунди.

2. Изсипете още малко от олиото и отново включете за 10 секунди.

3.Повторете няколко пъти, докато олиото не свърши и не получите желаната текстура на вашата домашна майонеза.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Вашият коментар