Рецепта от:
Creme de la Kremy
Уред:
Пасатори> Разгледай детайли
Необходими продукти:
За блата:
220гр какаови бисквити
125гр масло
За крема:
250гр маскарпоне
300гр крема сирене
200мл сметана за разбиване
1-2с.л. пудра захар
200гр черен шоколад
ванилия
Приготвяне:
1. Натрошете бисквитите и ги смесете с разтопеното масло.
2. Оформете блата като направите и страничен борд с помощта на чаша и оставете във фризера за 10тина минути.
3. Разбийте с помощта на миксер крема сиренето, маскарпонето, пудра захарта и разтопения черен шоколад.
4. Изсипете крема върху Охладеният блат и приберете в хладилника поне за 2-3 часа.
Съвет
Аз украсих с допълнително разбита сметана и няколко ягоди, потопени в черен шоколад.