Близалки от козе сирене с хрупкава коричка от ръжен хляб

Рецепта от:

BOSCH

Време за приготвяне:

45 минути

Количество / Порция:
4 порции

Уред:
Кухненски роботи> Разгледай детайли

Необходими продукти:
продукти за хрупкавата коричка от ръжен хляб:
150 г ръжен хляб
2 с. л. пудра захар

продукти за близалки от козе сирене:
1 клонче розмарин
½ връзка див лук
100 г прясно козе сирене
50 г крема сирене
50 г меко масло
2 с. л. мед
4 с. л. галета
сол и пипер

Приготвяне:

1. Поставете универсалния нож Supercut в купата. Добавете ръжения хляб, смелете го на ситно на максимална степен и препечете на тиган.

2. Поръсете с пудра захар отгоре, карамелизирайте и оставете да се охлади, като го размажете на тънко върху подложка за печене.

3. Запържете розмарина в малко мазнина и след това отделете листенцата.

4. Поставете универсалния нож Supercut в купата и накълцайте на ситно дивия лук и розмарина на импулсна степен.

5. Добавете прясното козе сирене, крема сиренето, мекото масло, мед, галета, сол и пипер и бъркайте на максимална степен.

6. Оставете тази смес в хладилника за 30 минути.

7. След това навийте сместа на руло (като дълга наденица) (с дебелина около 3-4 см), нарежете на парчета с дължина 3-4 см и оформете топчета.

8. Оваляйте топчетата в карамелизирания ръжен хляб и закрепете на коктейлни пръчици.

Съвет от Bosch

Ако добавите плод към коктейлната пръчица, ще получите уникален контраст по отношение на цвят и вкус: перуански физалис, боровинки, ягоди, чушки, чери домати, листа от подправки, грозде и др.

Харесайте и споделете!

Още подобни рецепти

Leave a Reply