Рецепта от:
BOSCH
Време за приготвяне:
45 минути
Количество / Порция:
4 порции
Уред:
Кухненски роботи> Разгледай детайли
Необходими продукти:
продукти за хрупкавата коричка от ръжен хляб:
150 г ръжен хляб
2 с. л. пудра захар
продукти за близалки от козе сирене:
1 клонче розмарин
½ връзка див лук
100 г прясно козе сирене
50 г крема сирене
50 г меко масло
2 с. л. мед
4 с. л. галета
сол и пипер
Приготвяне:
1. Поставете универсалния нож Supercut в купата. Добавете ръжения хляб, смелете го на ситно на максимална степен и препечете на тиган.
2. Поръсете с пудра захар отгоре, карамелизирайте и оставете да се охлади, като го размажете на тънко върху подложка за печене.
3. Запържете розмарина в малко мазнина и след това отделете листенцата.
4. Поставете универсалния нож Supercut в купата и накълцайте на ситно дивия лук и розмарина на импулсна степен.
5. Добавете прясното козе сирене, крема сиренето, мекото масло, мед, галета, сол и пипер и бъркайте на максимална степен.
6. Оставете тази смес в хладилника за 30 минути.
7. След това навийте сместа на руло (като дълга наденица) (с дебелина около 3-4 см), нарежете на парчета с дължина 3-4 см и оформете топчета.
8. Оваляйте топчетата в карамелизирания ръжен хляб и закрепете на коктейлни пръчици.
Съвет от Bosch
Ако добавите плод към коктейлната пръчица, ще получите уникален контраст по отношение на цвят и вкус: перуански физалис, боровинки, ягоди, чушки, чери домати, листа от подправки, грозде и др.