Рецепта от:
BOSCH
Уред:
Кухненски машини MUM > Разгледай детайли
Необходими продукти:
300 г говеждо месо от бут
2 жълтъка
2 филета от аншоа
1 щипка червен пипер
1 ч.л. каперси
2 глави лук шалот
1 ч.л. горчица
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
1. Монтирайте месомелачката с диска на дупки. В нея 2 пъти пасирайте нарязаното на дълги парчета месо заедно с филетата аншоа. Накрая използвайте уреда за пълнене.
2. Обелете шалота и го нарежете на ситно.
3. В миксера наситнете лука, месото е филетата аншоа.
4. Смесете жълтъците, червения пипер, каперсите и горчицата.
5. Прибавете тази смес към тази с лука, месото и аншоата.
6. Овкусете със сол и черен пипер.
Съвет от Bosch
Тартарът е много ароматен и вкусен, сервиран с препечен хляб.